Amandis Naantali

Amandis Naantali – nauti merenrantatunnelmasta

Amandis Naantali on vuonna 2003 perustettu perheyritys, johon kuuluvat pieni boutique hotelli ja ihastuttava kahvila-ravintola. Amandis huokuu ihanaa vanhanajan tunnelmaa Naantalin sataman lumoavan kauniissa maisemissa. Täällä pääset rentoutumaan ja irtaantumaan arjesta. Amandiksessa pääset myös nauttimaan lämminhenkisestä tunnelmasta ja kiireettömyyden tunteesta sekä loistavasta asiakaspalvelusta.

Amandis sijaitsee Naantalin vanhassa kaupungissa. Tämän viihtyisän paikan löydät Naantalin kirkon, Kaivohuoneen ja Kirkkopuiston läheisyydestä. Naantalin kylpylään ja Muumimaailmaankin matkaa kertyy vain viitisen minuuttia. Turkuun on puolestaan matkaa vain parikymmentä kilometriä.

Paikka sijaitsee meren rannalla, joten täällä pääset aistimaan meri-ilmastoa ja merellistä tunnelmaa jokaisella solullasi.

Café Amandis – herkkuja jokaiseen makuun

Amandiksen kahvila-ravintola on tunnettu uskomattoman herkullisista vohveleistaan. Paikka tunnetaankin myös vohveliravintola Amandiksena. Vohvelit valmistetaan alusta loppuun asti paikan päällä. Vohvelin täytteistä löydät lukuisia vaihtoehtoja, jokaiseen eri makuun. Täytteistä löydät herkullisia suolaisia vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi vuohenjuustolla tai pulled porkilla täytettyjä vohveleita. Myös ihania makeita täytteitä on saatavilla, kuten esimerkiksi omena-, nutella- tai marjatäytteitä, jotka vievät kielen mennessään.

Kahvila-ravintolasta voit tilata myös muita maistuvia ruokia, herkullisia jäätelöitä sekä toinen toistaan ihanampia leivoksia, piirakoita ja kakkuja. Kahvilan listoilta löydät lisäksi erilaisia juomia, joita voit nauttia terassilla ympäröivästä luonnosta ja merimaisemasta nauttien. Tilaa erikoiskahveja tai lasi viiniä ja nauti terassilla Saaristomeren upeasta tunnelmasta.

Kahvila-ravintola Amandis on auki vuoden ympäri. Asiakaspaikkoja terassilla ja sisätiloissa on yhteensä 150. Amandiksesta löytyy myös A-oikeudet.

Amandis tunnetaan vohveleistaan

Pieni boutique hotelli tarjoaa viihtyisän pakopaikan arjen vilskeestä

Jos suunnittelet viettäväsi Naantalissa useamman päivän, kannatta majoituksen varaamista harkita hotelli Amandiksesta. Amandiksen hotelli on pieni ja tunnelmallinen. Vastaavanlaista tunnelmaa on vaikea isommista hotelliketjuista löytää. Hotellihuoneita on yhteensä kuusi kappaletta. Huoneet ovat erittäin siistejä, nykyaikaisia, tunnelmallisia ja viihtyisiä. Hotelli onkin erittäin suosittu Naantalissa käyneiden matkailijoiden keskuudessa.

Hotellihuoneet sijaitsevat puutalopihapiirissä, joka huokuu lämmintä tunnelmaa. Jokaisen huoneen yhteydessä on oma kylpyhuone, kahvinkeittonurkkaus sekä jääkaappi. Kaiken kruunaa hotellin yhteydessä oleva terassi, josta aukeaa uskomattoman kauniit maisemat merelle päin. Hotellihuoneen hintaan kuuluu myös hyvin toimiva wifi-yhteys, jonka avulla esimerkiksi etätyönteko onnistuu helposti ja vaivattomasti.

Hotelli yhteydessä on ilmainen pysäköinti hotellivieraille, joten paikanpäälle on helppo tulla myös omalla autolla.

Järjestä unohtumattomat juhlat Amandiksessa

Amandiksen tilat soveltuvat erinomaisesti myös juhlien järjestämiseen. Juhlia on mahdollista järjestää jopa 50 hengen seurueelle. Juhlasali sopii loistavasti esimerkiksi häiden, rippijuhlien, syntymäpäivien tai ristiäisten järjestämiseen. Kesäisin myös terassi on juhlavieraiden käytettävissä. Tilat soveltuvat hyvin myös kokousten sekä yritystilaisuuksien pitämiseen.

Amandiksen kautta voit tilata tarjoilut myös esimerkiksi myös kotiisi.

Kun seuraavan kerran vierailet Naantalissa, pistäydy myös viihtyisässä Amandiksessa

Jos etsit Naantalista tunnelmallista ja lämminhenkistä paikkaa, on Amandis Naantali ehdottomasti käymisen ja tutustumisen arvoinen paikka. Täällä pääset nauttimaan ihanista makeista ja suolaisista herkuista, hengittämään raikasta meri-ilmaa sekä rentoutumaan viihtyisässä, pienessä boutique hotellissa. Kun seuraavan kerran otat suunnaksi Naantalin, muista pistäytyä myös idyllisessä ja ihastuttavassa Amandiksessa.