Helsinki Outlet on loistava ostosten teko paikka.

Helsinki Outlet – shoppailijan paratiisi

Helsinki Outlet tarjoaa loistavat mahdollisuudet shoppailuun ja ostosten tekemiseen pääkaupunkiseudulla. Outletissa on mahdollista tehdä loistavia löytöjä ja uusia vaatevarastoja sekä kodin sisustusta.

Helsinki Outlet on pääkaupunkiseudun ainoa outletkylä, josta löydät myynnistä paljon eri laatumerkkejä edullisin hinnoin, sillä kaikki tuotteet ovat myynnissä alehinnoin. Toiminnassa tämä ostoskylä on ollut vuoden 2019 lopusta lähtien.

Ostosten tekeminen onnistuu täällä helposti sisätiloissa, joten paikka sopii hyvin myös sateisten päivien käyntikohteeksi. Myös ulkotilat ovat viihtyisät, sillä tuntuu kuin ostoksia tekisi pienessä kylässä, erillään muusta maailmasta.

Helsinki Outletissa on laajat vaate valikoimat.

Liikkeitä ja brändejä jokaiseen makuun

Helsinki Outlet on jokaisen shoppailijan paratiisi. Liikkeitä löytyy lukuisia ja huippumerkkejä on outletissa yhteensä yli 40. Merkkien joukosta löytyy muun muassa suositut Marimekko, Tommy Hilfiger, Guess, Halti sekä HUGO BOSS. Myynnissä on niin kosmetiikkaa, kodintuotteita, urheiluvaatteita, lastenvaatemerkkejä, ulkoiluvarusteita kuin myös huippumuotia.

Outletkylä tarjoaa lukuisia vaihtuvia alennuksia sekä tarjouksia, joihin pääset tutustumaan heidän nettisivujensa kautta. Laadukkaat tuotteet myydään vähintään 30 prosentin alennuksella. Parhaimmillaan alennukset ovat jopa 70 prosenttia.

Helsinki Outletin aukioloajat

Liikkeet ovat auki maanantaista sunnuntaihin, aina viikon jokaisena päivänä. Ostoksia pääsetkin tekemään juuri silloin, kun se itsellesi parhaiten sopii.

Lisäksi alueelta löytyy koko perheelle tarkoitettu sisäleikkipuisto HopLop, jossa on helppo viettää aikaa lasten kanssa. Shoppailun lomassa voi myös pistäytyä ravintolassa tai kahvilassa tankkaamassa syötävää sekä juotavaa ja kerätä voimia ostosten tekemistä varten.

Helsinki Outletiin kuuluu monta eri myymälää.

Outletkylään on helppo saapua

Helsinki Outlet sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kehä III varrella, Vantaan ja Helsingin rajalla. Helsingistä matkaa kertyy alueelle autolla noin parikymmentä minuuttia ja Helsinki-Vantaan lentoasema on vain kymmenen minuutin päässä. Helsinki Outlet sijaitsee aivan Vantaan Ikean vieressä.

Parkkipaikkoja alueelta löytyy jopa 700, joten paikoista ei tarvitse taistella, jos paikalle saapuu omalla autolla. Tilaa täältä löytyy jokaiselle ostosten tekijälle.

Ostoksille on helppo saapua myös julkisen liikenteen avulla, sillä monet bussit pysähtyvät tämän ihanan ostosparatiisin välittömässä läheisyydessä. Saavuitpa sitten Espoon, Vantaan tai Helsingin suunnasta, pääset aina helposti ja vaivattomasti perille julkisen liikenteen avulla.