Holiday Club Caribiasta löydät uoean kylpylän.

Holiday Club Caribia – nautintoja syksyyn

Holiday Club Caribia on Turun oma Caribia Aurajoen lähistöllä. Caribia on ihana paikka rentoutumiseen syksyn pimetessä ja kylmetessä. Koska etelän aurinkoon ja lämpöön ei tällä hetkellä pääse, on aika nauttia Suomen kylpylöistä ja päästä näin nauttimaan lomatunnelmasta. Turun oma Caribia sopii erinomaisesti esimeriksi pidennetyn viikonlopun viettoon niin kavereiden kuin perheen kanssa.

Holiday Club Caribia sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun keskustan läheisyydessä. Keskustaan on matkaa vain noin 1,5 kilometriä. Kulkeminen Holiday Clubille onnistuu helposti esimerkiksi omalla autolla eikä Turun juna-asemallekaan ole pitkä matka. Juna-asemalta matkaa kertyy kävellen puolisen tuntia, ja autolla olet perillä muutamassa minuutissa. Myös Turun paikallisbussit pysähtyvät Holiday Clubin edustalla, joten tänne on vaivatonta liikkua myös julkisen liikenteen avulla.

Kylpylähotelli – hemmottelua ja rentoutumista

Holiday Club Caribian kylpylähotellissa rentoudut niin perheen kuin ystävien kanssa. Kylpylässä viihtyvät hyvin niin nuoret kuin vähän vanhemmatkin vieraat. Nauti porealtaan rauhoittavasta tunnelmasta, koe vauhdinhurmaa vesiliukumäissä tai polski vesipedon lailla kylpylän kahdeksassa altaassa. Kylpylässä vietät helposti koko päivän rentoutuen. Kylpylässä menetät helposti ajantajuntasi nauttiessasi kylpylän palveluista. Kylpyläpalveluiden lisäksi pääset nauttimaan hemmotteluhoidoista spa-osastolla Harmony Spassa. Caribiassa pääset nauttimaan myös savusaunan pehmeistä löylyistä.

Maukkaita aterioita pääset nauttimaan hotellin kolmessa erilaisessa ravintolassa. Paikan päältä löydät muun muassa pizzerian, hampurilaisravintolan sekä O-Learys-ravintolan. Captain Hook Spa baarista tilaat drinkkejä ja virvokekita helposti ja vaivattomasti samalla kun vietät aikaa altaalla. Kuntoilemaan pääset kylpylähotellin monipuolisella kuntosalilla. Lisäaktiviteetteja kaipaavat voivat puolestaan suunnata minigolfradalle. Kauniista luonnosta pääset nauttimaan ulkoilemalla kauniin Aurajoen rannalla.

Holiday Club Caribiassa pääset rentoutumaan.

Majoitu viihtyisissä huoneissa

Hotellihuoneita löytyy aina kahden hengen huoneista perhehuoneisiin. Voit myös nauttia luksuksesta varaamalla sviitin omaan käyttöösi. Tilaa isommallekin porukalle löytyy puolestaan esimerkiksi kolmen makuuhuoneen huoneistosta. Osaan huoneista on mahdollista saada myös lisävuode. Huonetyypistä riippuen sisältyy kylpylän käyttö huoneen hintaan. Aamusi aloitat aina vaivattomasti hotellin aamupalalta.

Lomailu Holiday Club Caribiassa on tehty erittäin helpoksi. Sinun ei tarvitse kuin saapua paikalle ja ottaa ilo irti Caribian tarjonnasta. Löydät kaikki tarvittavat palvelut helposti saman katon alta.