Naantalin ruokapaikat vertailussa

Naantalin ruokapaikat vertailussa

Naantalin ruokapaikat tarjoavat laajan kattauksen erilaisia makuelämyksiä ympäri kaupunkia. Kaupunki onkin pullollaan toinen toistaan upeampia ravintoloita, jotka tarjoavat maukkaita annoksia ja ihania ruokaelämyksiä. Ravintolatarjonnasta löydät vaihtoehtoja laidasta laitaan.

China Jasmine Naantali – maukasta kiinalaista ruokaa

China Jasmine ravintola Naantalissa tarjoaa makumatkan kiinalaiseen ruokakulttuuriin. China Jasmine sijaitsee kaupungin keskustassa, torin välittömässä läheisyydessä.

China Jasminessa voit nauttia laadukkaan lounaan monipuolisesta buffetista tai tilata annoksen suoraan á la carte listalta. Ruokalistalta löydät maistuvia äyriäisruokia, erilaisia curryja ja sushia, herkullisista jälkiruoista puhumattakaan.

Jos etsit ravintolaa, jossa hinta-laatu suhde on kohdillaan, suosittelen vierailemaan tässä hyvässä kiinalaisessa ravintolassa. China Jasmin on auki viikon jokaisena päivänä. Täällä järjestät vaivattomasti myös yksityistilaisuudet ja erilaiset juhlat.

Hasta la Pasta Naantali – kaupungin parhaat pastat

Hasta la Pasta on trendikäs pastaravintola Naantalin vanhassa kaupungissa. Hasta la Pastan ruokalistalta löydät monipuolisesti erilaisia annoksia, kuten tuorepastaa, maistuvia salaatteja sekä erilaisia leivoksia. Tarjolla on myös vaihtuva lounaslista.

Hasta la Pasta on avoinna tiistaista sunnuntaihin. Jos nautit hyvistä pastaruoista, on tämä kohtuuhintainen ravintola hyvä vaihtoehto sinulle ja seurueellesi.

Käytössä Hasta la Pastassa on myös take away palvelu, joten voit nauttia herkullista pasta-annoksista myös kotisohvallasi.

Snickari Naantali – laadukasta ruokaa viihtyisässä ympäristössä

Snickari Naantali on erittäin viihtyisä ravintola ja kahvila vanhan kaupungin sydämessä. Täällä nautit herkulliset ruoat nostalgisessa puutalomiljöössä. Snickarin terassilla on myös mahdollista päästä kuunteleman live musiikkia.

Ruokalista sisältää laadukkaita ja erittäin maistuvia annoksia ravuista simpukoihin ja sisäfileestä gourmet pizzoihin ja hampurilaisiin. Jos etsit laadukasta ruokapaikkaa viihtyisässä ympäristössä, on Snickari loistava valinta sinulle. Ravintolassa on myös käytössä take away-palvelu eli voit tilata ruoat etukäteen ja noutaa ne paikanpäältä.

Snickari on auki keskiviikosta sunnuntaihin kesäsesongin aikaan. Talvisin ravintola sekä kahvila ovat suljettuina.

Maukkaita ruokia ja viiniä

Naantali Kaivohuone – nauti ison terassin tarjonnasta

Naantalin Kaivohuone sijaitsee merenrannalla, kauniissa puutalossa. Täällä pääset nauttimaan hyvästä ruoasta ravintolan puolella ja maistuvista juomista isolla terassilla.

Menu sisältää monia eri ruokavaihtoehtoja. Ruokalista sisältää niin grilliannoksia kuin myös pizzaa ja herkullisia jälkiruokia.

Kaivon terassi on auki huhtikuusta lokakuuhun. Tilausravintola on auki tilauksien mukaan ja se soveltuu hyvin myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen.

Martelino Naantali – kebabin ja pizzan ystäville

Martelino Naantali tarjoaa monipuolisen ja herkullisen valikoiman erilaisia pizzoja ja kebabeja nautittavaksi. Listalta löydät myös hampurilaisia, perinteiset lihapulla- ja nakkiperunat sekä hot wingsejä. Lapsia varten on olemassa oma ruokalista.

Martelino on auki joka viikko tiistaista sunnuntaihin. Voimassa olevat aukioloajat voit tarkistaa ravintolan nettisivuilta tai Facebookista. Jos haluat saada maistuvaa ruokaa, mutta nautit ruoan ennemmin kotona kuin paikan päällä, voit aina hyödyntää Martelinon ilmaista kotiinkuljetusta.

Valborg Naantali – hurmaava bistro vanhassa kaupungissa

Valborg Naantali tarjoaa hyvää italialaistyylistä ruokaa vanhan kaupungin merellisessä tunnelmassa. Ruokalistalta löydät maukkaat pizzat sekä pastat ja raikkaat salaatit. Kesäaikaan pääset kuuntelemaan Valborgissa myös live musiikkia.

Ravintola Valborg on auki ainoastaan kesäsesongin aikaan.

Yhteenveto Naantalin ruokapaikoista

Naantalin ruokapaikat tarjoavat vaihtoehtoja jokaiselle. Ravintolat tarjoavat loistavan hinta-laatu suhteen ja pääset jokaisessa ravintolassa syömään erinomaisia annoksia viihtyisissä ympäristöissä. Olitpa sitten pizzan tai pastan ystävä tai etsit laadukkaampaa ravintolaa, löydät sopivan vaihtoehdon kaupungin hyvästä ja laajasta ravintolamaailmasta.