Pajarinhovi sijaitsee järvenrannalla.

Pajarinhovi Kitee – helppoa lomailua

Pajarinhovi Kitee tarjoaa helppoa lomailua Pohjois-Karjalan sydämessä. Kitee, tämä Pohjois-Karjalan helmi, on tunnettu luonnonrauhastaan ja upeista maisemista. Kaunista luontoa riittääkin täällä silmänkantamattomiin.

Jos nautit helposta ja vaivattomasta lomailusta ja arvostat omaa rauhaa ja hyviä palveluita, suosittelen suuntaamaan Kiteen Pajarinhoviin. Täältä löydät kaikki tarvittavat palvelut, retket ja aktiviteetit samasta pihapiiristä.

Pajarinhoviin on myös helppo saapua, sillä se sijaitsee valtatie 6 vieressä. Myöskään Kiteen rautatieasemalle ei ole pitkä matka.

Pajarinhovi Kitee tarjoaa monia majoitusvaihtoehtoja

Kiteen Pajarinhovi tarjoaa laadukkaita majoituspalveluita Puhoksella, Pyhäjärven rannalla. Paikan historia on pitkä, sillä matkailukeskus on perustettu jo vuonna 1981. Täällä voit majoittua hotellihuoneissa sekä erilaisissa huviloissa ja mökeissä.

Hotellihuoneet löytyvät päärakennuksen vieressä olevista rivitaloista. Hotellihuoneen hintaan sisältyy aina aamupala sekä kylpylän käyttö. Huoneita on erikokoisia ja niihin voi majoittua 1-3 henkeä. Lisäksi joissakin huoneissa pääset nauttimaan oman saunan lämmöstä.

Pajarinhovin mökit sekä huvilat ovat myös erittäin viihtyisiä. Mökit soveltuvat majoituspaikaksi 4-6 hengelle. Mökit sijaitsevat rannan välittömässä läheisyydessä. Osaan mökeistä kuuluu myös oma ranta ja laituri. Mökkejä voi vuokrata aina toukokuusta lokakuulle.

Huviloiden varustetaso on korkea ja niihin voi majoittua kuusi henkeä. Huviloihin kuuluu oman rannan ja laiturin lisäksi myös oma vene. Huvilat ovat käytössä vuoden jokaisena päivänä.

Pajarinhovista on upeat rantamaisemat.

Nauti Pohjois-Karjalan herkuista Pajarinhovin ravintolassa

Pajarinhovin ravintolaan on helppo suunnata nälän yllättäessä. Ravintolasta tilaat maistuvat ruoat á la carte listalta tai nautit buffet-pöydän herkuista.

Erityisesti maistamisen arvoisia ovat paikalliset herkut, kuten muikut. Tavallisempaan makuun listalta löytyy niin hampurilaisia kuin myös maukkaita pizzoja. Lapsia varten ravintolassa on oma ruokalistansa.

Ravintolassa järjestät myös vaivattomasti juhlat isommallekin porukalle. Ravintolassa riittää nimittäin tilaa jopa yli 400 hengelle.

Kylpylä Pajarinhovi – poreita ja vesiliukumäkiä

Kiteen kylpylä sijaitsee Pajarinhovin yhteydessä. Mikä sen parempaa kuin lomailun lomassa käydä uimassa ja rentoutumassa kylpylän aalloissa koko perheen voimin.

Kylpylä sijaitsee päärakennuksen yhteydessä. Kylpylässä pääset pulikoimaan uima-altaissa, kokemaan vauhdinhurmaa vesiliukumäissä, nauttimaan porealtaiden rentouttavasta vaikutuksesta sekä uimaan täyspitkillä uimaradoilla.

Jos unohdat pakata reissuun mukaan oman uimapukusi ja pyyhkeen, saat ne vuokrattua helposti paikanpäältä Kiteen kylpylästä. Kylpylä on auki vuoden ympäri ja soveltuu hyvin kaikenikäisille. Voit myös vuokrata koko kylpylän itsellesi yksityistilaisuuksia varten.

Vietä iltaa tanssipaviljongin puolella

Pajarinhovissa pääset nauttimaan myös live-musiikista sekä tanssin lumosta. Tanssipaviljongissa järjestetään tansseja säännöllisesti. Laita siis tanssikengät jalkaan ja suuntaa nauttimaan hyvästä musiikista tunnettujen artistien ja orkesterien kanssa.

Jos tanssiminen ei ole sinun juttusi, voit viettää illan ravintolan puolella karaokea laulaen.

Kiteen eläinpuisto – Suomen neljänneksi suurin

Pajarinhovin yhteydessä sijaitsee myös Kitee Zoo, jossa pääset tutustumaan 50 eri eläinlajiin. Kiteen eläinpuistosta löydät niin lintuja, peuroja, karhuja, poroja kuin myös villisikoja ja alpakoita.

Eläinpuiston ympäri kiertää muutaman kilometrin pituinen maisemapolku, jonka varrelta on helppo bongailla erilaisia eläimiä.

Kitee Zoo on auki vuoden ympäri.

Kiteen eläintarhassa on alpakoita.

Miksi valita Pajarinhovi Kitee?

Pajarinhovi sijaitsee kauniin luonnon keskellä. Täällä pääset nauttimaan upeasta järvimaisemasta ja monipuolisista retkistä ja aktiviteeteista. Halusitpa sitten vain olla ja rentoutua tai nauttia monipuolisesta ohjelmasta ja aktiviteeteista, löydät kaiken Pajarinhovista.

Pajarinhovissa viihdyt varmasti niin perheesi kanssa kuin myös kaveriporukalla hauskaa pitäen. Myöskään Kiteen keskusta ei ole kaukana, sillä sinne on täältä matkaa vain noin 15 kilometriä.