Öinen Turku

Tekemistä Turussa – vinkit viikonlopun viettoon

Tekemistä Turussa löytyy jokaiseen makuun. Kaupunki tarjoaakin laajan valikoiman erilaisia tapahtumia, keikkoja sekä rentoutumisvaihtoehtoja vapaa-ajan viettoon. Lue meidän kootut vinkit hauskaan ja rentouttavaan viikonloppuun. Tapahtumien Turku tarjoaa kaiken tarvittavan onnistuneeseen viikonloppuun. Ja vielä muistutuksena, pidetään huolta omasta ja muiden terveydestä. Älä siis lähde kotoa liikkeelle, jos tunnet olosi vähänkään sairaaksi!

Kinopalatsi Turku – laaja tarjonta elokuvien ystäville

Syksyn pimetessä ja kylmetessä sisätiloissa vietettävä aika lisääntyy. Jos tekemisen puute meinaa iskeä, kannattaa suunnaksi ottaa kaupungin oma leffateatteri, Kinopalatsi. Kinopalatsi tarjoaa tekemistä Turussa. Myös Finnkino Turkuna tunnettu paikka tarjoaa laajan valikoiman viimeisimpiä uutuuselokuvia. Tarjonnasta löytyy sopivia elokuvia ihan jokaiselle.

Elokuvateatteri sijaitsee aivan keskustan sydämessä, Kauppatorin välittömässä läheisyydessä. Elokuvasaleja täältä löytyy jopa yhdeksän kappaletta. Kinopalatsi on avattu kaupungin keskustaan vuonna 2001.

Elokuvat ja popcorn kuuluvat yhteen

Funikulaari Turku

Kakolanmäeltä löydät kaupungin oman funikulaarin. Tämän kaupunkivinohissin kyydissä kuljet vaivattomasti Kakolanmäen huipulle ihailemaan maisemia. Matkaa huipulle kertyy yhteensä 130 metriä ja kyytiin mahtuu yhtä aikaa jopa kolmekymmentä henkeä. Hyppää funikulaarin kyytiin ja huipulla olet yhdessä minuutissa! Funikulaarin kyydissä kulkeminen on kaikille täysin maksutonta.

Pakohuone Turku

Kerää oma ryhmä kasaan ja lähde seikkailemaan Turun pakohuoneisiin. Pakohuonepelin tarkoituksena on saada lukitussa huoneessa oleva ryhmä ulos vihjeiden avulla, ennen kuin aikaraja tulee vastaan. Kerää siis kaveriporukkasi kasaan ja laittakaa älynystyrät koetukselle Turun Room Escapessa.

Apollo Turku – musiikkia ja hauskanpitoa

Jos tanssijalkaa alkaa illan aikana vipattamaan, kannattaa suunnaksi ottaa esimerkiksi Apollo Turku. Apollo Live Club tarjoaa livemusiikki, yhdessäoloa ja hauskanpitoa. Ikäraja Apollo Turkuun on 22 vuotta. Jos olet isommalla porukalla liikenteessä, kannattaa pöytävaraus tehdä koko porukalle jo etukäteen. Myös muut ravintolat tarjoavat laajan kattauksen erilaisia tapahtumia, musiikkia ja keikkoja Turun alueella.

Apollo Live CLub tarjoaa livemusiikkia.

Matkaa Turusta ulkomaille

Ensimmäisenä on hyvä muistutella käsillä olevasta koronatilanteesta. Tällä hetkellä ulkomaille matkustamista ei suositella, mutta kun tilanne lähtee normalisoitumaan, on Turusta helppoa matkustaa myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Tässä koottuna vinkkejä viikonloppumatkoja varten.

Wizzair Turku – edullisesti Puolaan

Wizzairin halpalentoyhtiö tarjoaa mahdollisuuden matkata Puolan ja Turun väliä. Wizzairin Turku-Puola reitti onkin nykyisin suosittu lomalaisten keskuudessa. Kaupungin lentokenttä sijaitsee vain kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta, joten kentälle pääset kulkemaan nopeasti ja vaivattomasti. Wizzairin kautta voit myös helposti varata majoituksen sekä vuokrata auton Puolan matkasi ajaksi.

Viking Line Turku ja Silja Line Turku – lähde merimatkalle Ruotsiin

Viking Linen ja Silja Linen kyydissä on mahdollisuus tehdä vuorokauden kestäviä risteilyjä Tukholmaan. Risteilyt kulkevat Turusta Ahvenanmaalle ja aina Ruotsiin asti. Viking Linen sekä Silja Linen lähtöjä on niin aamuisin kuin myös iltaisin. Laivalla voit viettää aikaa shoppailemalla tax free- myymälöissä, nauttia hyvästä ruoasta ja musiikista sekä hemmotella itseäsi erilaisilla kauneushoidoilla. Ajan saat helposti kulumaan myös ihailemalla kauniita merimaisemia kannelta tai hyttisi ikkunasta.

Laivamatka Silja Linella